5 Mayıs 2012 Cumartesi

İnternette Radyo Çılgınlığı



İnternet son zamanların büyük çılgınlığı eski çılgınlarını yok etmeye başladı, telsiz ile haberleşme yerini telefonlara bırakırken radyolar yerlerini canlı müzik dinleme sitelerine bıraktı. 

Ancak akıllı girişimciler bu konu hakkında da bir proje yapmışlar. 

Karma radyolar demişken, hepsine tek tıkla ulaşmak mümkün aslında internetteki yeni siteler sayesinde. Bu siteleri birkaç ay araştırdık. Bu araştırmanın sonunda, haliyle birkaç eleme daha yaptık.

Bu elemeler sonunda bizi bir siteye ulaştırdı. Radyo dinle adresine yönlendirdi. Bu yönlendirme sonucunda siteyi size tanımak fikri geldi aklımıza.Sizin için araştırdık ve bulduk. 

Slowtürk, Powertürk, Alem FM, Slow Türk, Radyo Viva, TRT FM, Radyo D ve Kral FM gibi Türkiye de nam yapmış bir sürü radyoyu canlı canlı dinleme şansınız mevcut. Aynı zamanda fazla reklam yok sitede. Canlı radyo dinlerken reklamlar sizi rahatsız etmiyor. 

Radyo gibi eski kalma bir teknoloji olarak görmeyin derim. Radyo günlük hayatınızı renklendirebilecek bir aygıt ve iletişim aracı. Radyoları telefonla arayarak şarkı isteğinde bulunabilirsiniz.
Canlı radyo dinle adresinde sizin için seçilmiş sayılı radyoyu dinlenemeye bilme şansınız var. 

Bu radyolar arasında Türkiye de ün yapmış çok fazla dinleyici olan radyolarda mevcut. Radyolar internet üzerinde yayın yapmaya devam ediyor . 

Canlı radyo dinlemek de mevcut. Bu radyolar tamamen ücretsiz, yani internet üzerinden ücretsiz sadece, kotanıza müzik indiriyormuş gibi yansımasını sağlayacaksınız. 

Dünyanın her yerinde bu uygulama mevcut. Radyolar sunucuları üzerinden yaptıkları yayınlar ile bilgisayar(internet) üzerinden dinleyenlerini coşturuyor www.radyodinle.be Radyoların bir diğer yanı ise, sürekli müzik listenizi değiştirmek zorunda kalmamanız. 

Sürekli bir yayın akışı ile bilgisayarınız başında işleriniz yaparken aynı zamanda slow,hit, jazz, pop gibi türleri dinleyebiliyorsunuz. Radyo dinlemek sizin nostalji anılarınızı, eski günleri hatırlatabilir… 

İyi dinlemeler radyo severler. 

İnternetten Karma Radyo Dinlemek adresinden ücretsiz radyo dinleyebilirisiniz.
Bunun yanında size sunulmuş bir sürü ücretsiz radyo dinleme şansınız var. 

Ülkenin başta gelen radyolar arasında; Radyoların tamamını ulaşmak için adresini kullanabileceğiniz bir gerçek. 

Ücretsiz radyo dinlemek için ulaşabileceğiniz ender kalitede sitelerden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder